Международни плащания

Извършвайте международни плащания лесно и сигурно

Широки възможности

"Нашите връзки с платежни системи по цял свят Ви позволяват да плащате на своите доставчици, служители и бизнес партньори във валутата, която е подходяща за тях и за Вас"

Плащайте на местно ниво в над 25 валути

Плащайте международно в над 130 валути

Редовно се добавят нови валутни възможности

БЪРЗО И НАДЕЖДНО

Многобройните платежни системи до които Ebury има достъп осигуряват възможността да Ви доставим плащанията възможно най-бързо, като повечето валути пристигат на същия ден.

"Ние сме член на SWIFT. Като доставчик на платежни услуги, отговарящ на изискванията на SWIFT gpi, ние гарантираме, че вашите плащания са по-бързи и са прозрачни по отношение на разходите и актуалния статус на транзакциите."

"Ние сме свързани също така и със света на Единната зона за плащания в евро (SEPA) чрез системата „SEPA кредитни преводи“ , както и към света на Instant чрез системата Faster Payments в Обединеното кралство. А да не забравяме и всички наши възможности за освобождаване на плащанията на национално равнище."

Ebury Online

Интегрирано решение

Ако имате въпроси относно нашите валутни сметки, разгледайте нашите FAQs. Ако не намирате отговора, който търсите, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Ebury Online
МАСОВИ ПЛАЩАНИЯ НОВО

Нашето решение за масови плащания опростява работата Ви и спестява време, за да можете да се занимавате с важното за Вас.

Научете повече

Достъп до системите за извършване на плащания и събиране на вземания в над 200 страни

Инструменти за персонализиране на интеграцията и инструменти за въвеждане на потребителя

Богата експертност в управлението на риска

Опростен процес на плащане в различни валути

Ebury Instant НОВО

Незабавният превод между сметки при Ebury вече може да се използва денонощно 5 дни в седмицата.

Клиентите на Ebury вече могат да извършват плащания един към друг в реално време благодарение на плащанията чрез Ebury Instant. Системата ни разпознава плащанията между двама съществуващи клиенти и извършва плащането веднага. Не се изисква допълнителна функционалност или информация.

Без бавене. Незабавно плащане.

Ebury Instant payments
customer service
ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

Дори и с широки възможности за управление на плащанията онлайн, ние знаем, че понякога може да искате да говорите с някого от нашия екип.

С широките си познания за платежните системи, масовите плащания, управлението на риска и за собствените ни технологични разработки, екипът ни е на ваше разположение, когато имате нужда от него.

Свържете се с нас

ДА ЗАПОЧВАМЕ

Открийте си сметка и започнете да извършвате по-бързи плащания в стотици валути

Ако имате въпроси относно нашите възможности за извършване на плащания, разгледайте нашите FAQs. Ако не намирате отговора, който търсите, моля, не се колебайте да се свържете с нас.